Gastronomický časopis vycházející od roku 1929

Česká verze

Aktuální číslo La Cucina Italiana

Na co se můžete těšit tentokrát?

Ani v prázdninovém čísle tentokrát nechybí tradiční rubriky. Velkým tématem tohoto čísla je grilování, a sice ryb. Ale nejen to! Ukážeme si i další způsoby, jak ryby připravovat. Vydáme se do Benátek, vyzpovídáme sládka pivovaru Staropramen, vydáme se do lesa pro ovoce nebo si ukážeme, jak na carpaccio...

Vybíráme to nejzajímavější z obsahu aktuálního čísla

    MLUVÍME O... opékání ryb Přinášíme rady, jak nejlépe upravit ryby a plody moře – na grilu, králi letních zahrad, ale i na rychlo na pánvi nebo v troubě.

     

    JAK CHUTNÁ ITÁLIE: Benátky Benátky, město s tisíciletou historií. Vydejte se s námi na procházku po tomto plovoucím městě a ochutnejte některé z jeho tisíce chutí.

     

    KUCHAŘSKÁ ŠKOLA: Tři variace - carpaccio V tomto pokrmu nejsou dovoleny žádné náhražky ani kompromisy. Servírujte carpaccio na stůl v celé jeho nahé a syrové kráse.

     

    MLUVÍME O... jídle a pití nejen koktejly JEZ & PIJ - Zeleninová a ovocná šťáva, jogurt, kokosové mléko, zmrzlina, ale také obiloviny, restované krevety a crumble. Všechna svěžest léta ukrytá v osmi nápadech – ve skleničkách!

     

    DEZERTY & DORTY Dezerty, které jsou příslibem příjemných chvilek dobré nálady. Nadýchané bezé, chladivá čoko-máta, dort, který můžete uchovat v kredenci a jedna dobrota „made in Florida“.

     

    MLUVÍME O... okurce Okurka - zelená, která hasí žízeň. Buď je milovaná, nebo nenáviděná. Ale nepodceňujme ji! Dokáže překvapit mnoha variantami odstínu barev a chutí. Je křehká a osvěžující a zde ji představujeme v sedmi receptech a také stlačenou do koktejlu on the rocks.

     

    INDEX ŠÉFKUCHAŘE: A úplně na konec: index šéfkuchaře přináší kompletní seznam receptů na pokrmy, které spolu s jejich fotografiemi nabízíme v čísle 4/2017. Dobrou chuť!

     

  • Objednat
  • Archiv starších čísel

Aktuální číslo

číslo 4/2017

124 stran 
79 Kč / 3,99 €

Objednat

Prázdninové číslo věnované slunci, moři, rybám a cestování. Tentokrát se vydáváme do Benátek - procestujeme je za jeden den a ochutnáme i tamní kuchyni. K létu patří ale i grilování, a tak nesmí chybět ani v našem čísle. V tomto čísle grilujeme ryby. A nejen to, ukážeme vám i další způsoby jejich přípravy. Také se vydáváme za poklady lesa - za lesním ovocem a ukážeme vám řadu receptů. Odhalíme si tři variace na carpaccio v naší kuchařské škole a mnohem víc. To je prázdninové číslo plné výtečných receptů na váš stůl!

LCI SPECIÁL

Úžasné tajné recepty!

Kromě našich lahodných běžných čísel máte možnost objednat si též naši delikatesu – speciální číslo LCI, věnované vždy určitému tématu.

speciál

 

Klubová karta

Získejte snadno spoustu výhod a skvělých slev u našich partnerů a mnohem víc!

Zjistit více o klubové kartě LCI