Gastronomický časopis vycházející od roku 1929

Česká verze

Archiv starších čísel

Něco Vám uniklo? Vše je schováno zde, v archivu…

Pokud jste nestihli včas zakoupit některé ze starších čísel La Cucina Italiana, nezoufejte - zde máte možnost najít veškerá vydaná čísla, včetně speciálů. Pohodlně tak lze objednat vše, co dosud vyšlo a získat tak plný přístup ke studnici rad, nápadů a tajemství zkušených kuchařů…

Květen / červen 2016

Dva měsíce plné slunce a také gastronomických festivalů a akcí. Ochutnávku z těch nejlepších z celé republiky najdete v tomto čísle. Toto číslo je ale také plné svěžích barev a především čerstvé zeleniny. Představujeme vám pět aktérů sezóny - celer, chřest, hrášek, cuketu a rajčata, zkrátka všechno dobré, co tyto měsíce přináší. V kuchařské škole určitě nesmíte minout náš recep na plněné cuketky, se ktermi určitě zabodujete. V rubrice Mluvíme o... boji bagety s ciabattou svedou tyto oblíbené sendviče nelítostný gastronomický souboj. A jejich hlavní zbraně? Čerstvost, vůně - a náplň! Obsah čísla 3/2016

Objednat

Březen / duben 2016

Velikonoce jsou svátky jara a jaro zase obdobím lásky. K lásce nevyhnutelně patří příběh Romea a Julie, a proto vás tentokrát v rubrice Cestování provedeme Veronou, městem lásky a především malebnm městem na severu Itálie. Společně pak podlehneme jarnímu luxusu - chřestu - a ukážeme si, jak na tuto vynikající, málo kalorickou a vitamínů plnou surovinu. Ale co by to bylo za velikonoční číslo, kdybychom jim nevěnovali pozornost? V rubrice Mluvíme o... velikonočním stole vám ukážeme, jak vypadá jaro a velikonoce na italském talíři. V tomto čísle pro vám máme i jednu zaručenou klasiku hned ve třech variantách, a tou je carbonara. Obsah čísla 2/2016

Objednat

Leden / únor 2016

První zasněžené číslo roku 2016 vám přináší 71 receptů. Protože zima a lyžování k sobě neodmyslitelně patří, podíváte se s námi do jihotyrolského ráje českých a slovenských lyžařů - horského střediska Kornplatz. A protože v zimě se nejlépe zahřejete čajem, máme pro vás o něm krásné čtení v rubrice Kultura & pánvičky. Mimo to vám v rubrice Mluvíme o... kokotkách prozradíme, co se pod tímto pro mnohé z vás košilatým názvem skrývá a čeká vás samozřejmě i řada receptů. V kuchařské škole vám pak ukážeme jak na minestrone a boloňské ragú. A úplná novinka nakonec - začínáme nové seriály o doutnících a etiketě! Obsah čísla 1/2016

Objednat

Listopad / prosinec 2015

Vánoce, skořice, vanilka, tymián, svařené víno, svíčky, to je kakofonie vůní, zvuků ... a samozřejmě chutí! Nabízíme vám ve vánočním čísle tolik vůní a chutí, že se vám z nich zamotá hlava. V tomto čísle jako obvykle najdete tradiční rubriky s netradičními nápady - Rychle a dobře, Teplé a studené předkrmy, První chody, Ryby & korýši, Zelenina & přílohy, Druhé chody a Dezerty & dorty. Přinášíme vám v šestém čísle 87 zajímavých a skvělých receptů a troufáme si tvrdit, že většina z nich bude pro vás neznámá. Zkuste je a obohaťte svůj jídelníček, nebudete litovat. A protože jsou Vánoce, představujeme Vám jako dárek hned šest italských končin najednou. Některé možná budou pro někoho neznámé, ale tamní recepty jsou velmi zajímavé, kraje jsou to romantické i gastronomické současně. Jakpak se tam na jihu slaví Vánoce? Obsah čísla 6/2015

Objednat

Září / říjen 2015

Páté číslo, podzimní, obsahuje vedle obvyklých rubrik dva velké tématické bloky. Jeden z nich se týká hub, protože k podzimu nerozlučně patří, a to nejen u nás, ale i v Itálii. Využití hub v české kuchyni je opravdu rozmanité, ale co kdybyste tentokrát zkusili něco trošku jiného? Místo obligátní bramborové polévky třeba hříbkový krém se závitky z garnátů a pancetty? Lilky, giganti záhonu, jsou tématem druhého rozsáhlého materiálu v tomto čísle. Nabídneme neobvyklé recepty a ukážeme vám, že není lilek jako lilek. Příjemné a inspirativní čtení nabízíme i v dalších rubrikách. Naším tajným favoritem je tentokrát rubrika Moderní hospodyně, která seznamuje s receptem z doby před první světovou válkou. A věřte, že s ním i dnes uděláte velkou slávu na domácí oslavě! Jsou to okurky pojmenované po divadelní hvězdě z přelomu 19. a 20. století Eleonoře Duse. Obsah čísla 5/2015

Objednat

Červenec / srpen 2015

Čtvrté číslo, prázdninové, obsahuje vedle obvyklých rubrik spoustu letního čtení o jídle a gastronomii. Jistě všichni uznáte, že k největším letním pochoutkám patří zmrzlina. Mají ji rádi dospělí, milují ji děti. Proč je zrovna ta italská tak dobrá? Na tuto otázku - a na spoustu dalších - nám odpoví člověk z nejpovolanějších, italský mistr zmrzliny pan Faganello. Vedle zmrzliny patří k létu také ovoce. Nabídneme vám tentokrát mražené ovoce, jsou to docela snadné recepty a úspěch budete mít zaručeně! Rozsáhlý materiál se týká nákupů na italském tržišti. V zásadě se od našeho neliší - nabízejí prostě ty produkty, které v místě vypěstují, akorát že pro nás, pro Čechy, jsou někdy docela exotické…  Obsah čísla 4/2015

Objednat

Květen / červen 2015

Třetí číslo našeho magazínu vychází přesně v době, která je každoročně ódou na jahody. I my se jimi důkladně zabýváme a vězte, že nabízíme několik opravdu neobvyklých a netradičních jahodových pochoutek. Tradičně se jahody používají do kompotů, marmelád anebo koláčů. Náš šéfkuchař si ovšem vybral šest zcela netradičních receptů, a to nejen sladkých - od mušlí sv. Jakuba až po rafinovaný aspik s likérem sambuco. Druhou delikatesou, které se v tomto čísle blíž věnujeme, je mozzarella. Má chuť, která sama o sobě stačí k výtečnému pochutnání. Avšak i v teplé kuchyni má mnohostranné využití, musíme s ní ale zacházet s úctou a respektem. Jak? To už si přečtěte sami ... Obsah čísla 3/2015

Objednat

Březen / duben 2015

Na jaře nejen Italové, ale i Češi mluví o jehněčím. V různých regionálních obměnách je jehněčí tradičním pokrmem podávaným na polovině italských svátečních stolů. Druhá polovina domácností jej konzumuje, ale ve sladké verzi. Že sladké je pro vás novinka? Přinášíme dva recepty, jak si ho vychutnat na oba způsoby. A ještě na jednu v našich končinách neobvyklou pochoutku bychom vás chtěli upozornit – na lahůdkový slaný koláč s parmazánem, vejci a chřestem. Tato delikatesa nepatři možná k českým tradičním velikonočním pochoutkám, ale tradice nejsou dogma ... zkuste něco jiného! Obsah čísla 2/2015.

Objednat

Leden / únor 2015

Letošní rok bude pro časopis dalším milníkem – vedle tradičních bloků, jako jsou jednotlivé sekce s recepty (rychle a dobře, teplé a studené předkrmy, první chody, ryby & korýši, zelenina & přílohy, druhé chody, dezerty & dorty) představujeme totiž řadu nových rubrik anebo aktualizujeme ty stávající. Přidali jsme rubriky Host redakce, Zápisník labužníka Vladimíra PoštulkyKnižní hlídka. Zaměření rubriky Užitečné spotřebiče, která v minulých ročnících představovala běžné kuchyňské elektrické spotřebiče, bude v roce 2015 rozšířeno o předměty, které jsou pro jakoukoliv práci v kuchyni nepostradatelné. Prostor zde dáme těm menším anebo docela malým pomocníkům a pomocníčkům. Ale co vám budeme vyprávět - novinky prostě musíte vidět na vlastní oči! Obsah čísla 1/2015

Objednat

Listopad / prosinec 2014

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pokoje, to se psalo a píše vždycky, ale my jsme k tomu přistoupili trochu jinak, Nejenže vám nabízíme recepty pro sváteční tabuli po italsku, ale také vám ukazujeme, že delikátní a bohaté vánoční menu se dá vytvořit i bez masa. Čech si sice umí jen ztěžka představit stědrovečerní večeři bez kapra, ale co Čech vegetarián? Ten se tak automaticky stává příslušníkem globalizované skupiny, která během vánočních svátků může jíst kdekoliv, v Itálii anebo v Česku, a gastronomické tradice jsou úplně vedlejší ...

Objednat

Září / říjen 2014

Ke konci léta a k začátku podzimu prostě patří houby. Ty rostou samozřejmě i v jiných obdobích, ale my dáváme přednost těm, které ze sebe vydávají to nejlepší právě v době prvních chladnějších dní, a z těch musíme jako první jmenovat ty nejušlechtilejší, a to jsou hříbky. Pro nás, Čechy, je jejich sbírání jakýmsi národmín sportem. Italové nejsou o mnoho pozadu! O houbách, pokladech podzimu, o receptech z nich a o mnohém dalším se dočtete v 5. čísle našeho magazínu.

Objednat

Červenec / srpen 2014

Po děsně únavném a vyčerpávajícím roce práce, povinností a termínů je výlet k moři luxusem, který si prostě musíme dopřát. Je to chvíle, kterou stále více vyhledáváme, čas je bezbřehý a v teplém slunci je vše zářivější. Už za rozbřesku se vydáváme na pláž, která je ještě opuštěná, a užíváme si prvních ranních okamžiků, vychutnáváme si barevné nápoje zahánějící žízeň a připravené ochotnou přítelkyní, zatímco příbojové vlny se rozbíjejí o skaliska. Romantika? Ano, určitě, nezapíráme! K ní patří i dobré letní jídlo a pití. Výběr z toho nejlepšího italského gastronomického potěšení na léto vám nabízí letní číslo našeho magazínu.

Objednat

Květen / červen 2014

Hrášek je jednou z prvních jarních lahodných zelenin a dobrot. si Můžete si ho vychutnat čerstvý, a pokud je dobře zpracován, odmění se výbornou chutí a křehkostí. Moc si pochutnáte! Tato mimořádná zelenina se sklízí bohužel jen asi dvacet dní, avšak garantujeme vám, že to stojí za to! Ve třetím čísle našeho časopisu vám doporučíme ale i desítky jiných dobrot.

Hrášek je jednou z prvních jarních lahodných zelenin a dobrot. si Můžete si ho vychutnat čerstvý, a pokud je dobře zpracován, odmění se výbornou chutí a křehkostí. Moc si pochutnáte! Tato mimořádná zelenina se sklízí bohužel jen asi dvacet dní, avšak garantujeme vám, že to stojí za to! Ve třetím čísle našeho časopisu naleznete mnoho dalších pochoutek a nevšedních receptů, které mohou ozvláštnit váš jídelníček.

Objednat

2/2014

Březen / duben 2014

Slunce se pomalu dere nejen na nebe, ale i do nás, aby nám nalilo pozitvní energie, které už potřebujeme bez výjimky všichni! A než to slunce vyjde, čím si zlepšit náladu? No, to víme přece všichni! Dobrá nálada nastávááááá? Kdyyyž...jíme! A my vám v tomto čísle přinášíme novou, doslova náladou nabitou, rubriku „Kuchyně dobrého žití“. Však se přesvědčete sami. Dozvíte se spousta zajímavých věcí. Víte, v jaké kavárně v republice dělají čtverhranný věneček? Jaká je historie, nám všem, dobře známé Remosky? A jak na barvení velikonočních vajec přírodními způsoby? To a mnoho dalšího, a k tomu samozřejmě pětašedesát nápaditých a voňavých receptů najdete v našem veselém velikonočním čísle.

Objednat

1/2014

Leden / únor 2014

Je pravý čas dozvědět se něco nového, a protože je nový rok a novoroční číslo je první číslo tohoto roku, nesmí samozřejmě chybět alespoň jedna nová rubrika! A tou je například Kuchařská škola o velké dobrotě ze žluté kukuřice. Víte, co to je? Přece polenta! Je to nejjednodušší a nejstarší recept na světě. Další novou, doslova POPulární rubrikou je SUPER POP – populární recepty - z obyčejných věcí. Nebo víte, kde se mluví ladinským dialektem? A kde když jíte venku na zahradě, máte kolem sebe z vaší “jídelny” pohled na nebem se vznášející hory? Takový pohled a takovou jídelnu nabízejí jen Alpy! Místo, nabízející úžasnou rakouskouherskou kuchyni společně s tou skvělou italskou v jednom podniku. Láska místních šéfkuchařů k ingrediencím pocházejícím z jejich hor je totiž zárukou velmi kvalitní a netradiční kuchyně z tradičních surovin. Je toho ale mnohem vice, co jsme si pro vás v prvním čísle připravili…

Objednat

6/2013

Listopad / prosinec 2013

Vánoční číslo je nabité zvláštním světlem , lahodnými vůněmi a množstvím různých překvapení. Toto číslo vám představí všechny možné recepty, a to nejen na cukroví. Ale nejen o vánočních dobrotách je číslo, také o regionálních receptech, tentokrát z Jižního Tyrolska, o vínech společnosti Vinium Velké Pavlovice, ale i svěžím a lehkém trentinském sektu. Povíme vám podivuhodný příběh o tom, kdo byl Enzo Ferrari, a který architekt navrhl pro jeho automobilové skvosty nové muzeum. A víte, že slavná Mona Lisa zanechala po sobě vnučky? Žijí ve středověkém Manhattanu, což je San Gimignano v srdci Toskánska s pověstným dobrým vínem (strana 136). V rubrice Nákupní košík je k vidění řada dobrých nápadů, a na straně 142 budete překvapeni výší slev v klubových prodejnách delikates po celé republice. Krásné Vánoce!

Objednat

5/2013

Září / říjen 2013

Zářijové číslo je plné nejen obvyklých skvělých receptů a rad, ale i zajímavého čtení o úspěšných lidech v podnikání, rozhovor s političkou o vaření guláše ve Sněmovně a doma, o nejlepším sladkém i slaném z Říma, o staré římské odrůdě Frascati, která v barech a restauracích kraluje dodnes, že řízky v trojobalu pocházejí z Lombardie, že babí léto se má trávit u grilování venku a zavzpomínat si s přáteli na právě prožité prázdniny s něčím malým k zakousnutí, proč je sýr mozzarella lepší z mléka buvolích krav, než jiných, proč nemít robota (vlastně mít - 12). Příběh piva pokračuje: jak k pivovaru přijít, že na Kvildě je pekárna i pivovar, že není brambora jako brambora: konečně se dozvíte, k čemu se jaká odrůda hodí. Prostě se začtěte a uvidíte!

Objednat

4/2013

Červenec / srpen 2013

Letní číslo vám prozradí nejen jak zvládnout dlouhé hodiny cestování, ale především i jak se vybavit na tuto cestu správně kaloricky a gastronomicky, a to i co se týká správné svačiny pro vaše děti. Protože sebelépe naplánovaná cesta s dětmi se během jízdy občas mění v nekonečný řetězec malých katastrof, ze kterých, my rodiče šílíme a nemůžeme se tak dočkat cíle. Ale nejen o cestování je léto. Je, no tedy spíše mělo by být i trochu o odpočinku, který si za celý rok, my co pracujeme, zasloužíme. Ti co odpočívají celý rok, protože pracovat nepotřebují těm to sice závidíme, ale my všichni dohromady si rádi užíváme teplých večerů na terase či zahrádce a hlavně příjemné přítomnosti přátel a rodiny, třeba u... pořádné grilovačky. A proto vám v tomto letním voňavém čísle přinášíme nádherné grilovací recepty a BBQ tipy. Krásné léto a šťastný návrat domů!

Objednat

LCI 3/2013

Květen / červen 2013

Toto číslo plné festivalů, jejichž pravý čas nastává právě v těchto měsících poradí kdy a kam se za nimi vydat. V jedné z našich pravidelných rubrik budeme tentokrát kouzlit s cukrem a prozradíme vám, který z jednotlivých druhů cukru správně a kam použít. Pořekadlo pravící o třešních, že po jedné si musíte dát další jen dokazuje, že u konzumace třešní je nelehké se kontrolovat, známý Casanova, ho ovšem ještě podle svého oblíbeného zájmu pěkně pozměnil a pravil, že: „Ženy jsou jako třešně, po jedné si musíte dát další...“

Objednat

LCI 2/2013

Březen / duben 2013

Všude samá vejce, k tomu první slunce, voňavé kvítí, zvony bijou a srdce žhavá planou…I když jsou Velikonoce nejvýznamnějším křesťanským svátkem, přesto je mají rádi a s velkou oblibou slaví i ti, kteří založeni nábožensky vůbec nejsou…Toto číslo je prostě plné překvapení, á propos víte, jak a kdy vlastně vzniklo Kinder vajíčko?

Objednat

LCI 01-13

Leden / únor 2013

V novoročním čísle se rozloučíme nejen se starým rokem, ale i s naším seriálem o kávě, který vám po celý rok, tedy v posledních šesti číslech vyprávěl příběh o fascinujícím světě kávy - horkého nápoje neodolatelně silné vůně a tmavé barvy - nápoje tolika lidmi milovaného. Při hlubokém zamyšlení nad starým rokem si dopřejeme také několik delikates připravených s kapkou alkoholu.

Objednat

LCI 06-12

Listopad / prosinec 2012

Vánoční číslo je rozmanité, pozitivní a pěkně nabité! Zapomeňte na stres při přípravě slavnostních chodů. V naší pravidelné rubrice „Mluvíme o - tentokrát - delikatesách“ vám totiž prozradíme jak si vše připravit předem a v pohodě. A poradíme i s výběrem a správným servírováním šampaňského.

Objednat

LCI 05-12

Září / říjen 2012

Podzimní číslo časopisu LA CUCINA ITALIANA září novou podobou a voní podzimem jak se patří! Povíme vám vše o lesním pokladu, jménem KAŠTAN, ale i o vynikajících vlastnostech DÝNĚ, která zasytí, ale přitom má velmi nízký obsah kalorií. Našemu titulu vládne sice kuchyně italská, ale vlivy celého Středomoří se silně dotýkají i nás…

Objednat

LCI 04-12

Červenec / srpen 2012

Letní číslo časopisu LA CUCINA ITALIANA je vskutku osvěžující. Máme pro vás tipy na klasické i méně tradiční koktejly, dále recepty a rady jak se připravit na pohodový večer s přáteli, které jste pozvali na večerní posezení na vaší terase domu, balkónu nebo snad i větší zahradní párty…?

Objednat

LCI 03-12

Květen / červen 2012

Svěží jarní číslo LA CUCINA ITALIANA vám přináší již druhý díl nádherného ročního seriálu na  téma PŘÍBĚH KÁVY, tentokrát s podtitulem "od zrnka k šálku". V tomto aktuálním čísle jsme pro vás připravili i zcela nové rubriky, a sice "Povídání o víně" a další novou rubriku, kterou věříme, že si zamilujete "Trhy & Bylinky & Rady. Ale i mnoho dalšího, co prostě musíte vidět!

Objednat

LCI 02-12

Březen / duben 2012

Druhé číslo časopisu LA CUCINA ITALIANA plné jarní svěžesti, barevných chodů i veselého nádobí, na kterých recepty pro vás připravujeme, sebou přináší i nový seriál...

Objednat

LCI 01-12

Leden / únor 2012

První číslo nového roku LA CUCINA ITALINA má silvestrovskou náladu:) Poradí jak na slavnostní pečeni během vánočních svátků i jednohubky na vaši párty. Nakonec vás zahřeje 10 skvělými horkými nápoji...

Objednat

LCI 04-11

Listopad / prosinec 2011

Čtvrté číslo českého vydání LA CUCINA ITALIANA je celé zahaleno tajemstvím...Je plné pohádkových receptů a dýchá náladou nadcházejících Vánoc. Prozradíme vám jak si doma připravit voňavé domácí sušenky, co by mohlo obsahovat slavnostní 5chodové menu a mnoho dalšího. V prodeji s vánočním číslem jsme do 19.12.2011. Krásné Vánoce!

Objednat

LCI 03-11

Září / říjen 2011

Ve třetím čísle českého vydání LA CUCINA ITALIANA poodhalíme roušku tajemství Netradičním zavařeninám. Milovníky pořádného kusu masa provedeme základními typy nejoblíbenějších hovězích steaků. A mnoho dalšího, tentokrát jsme pro vás připravili 84 podzimně laděných receptů.

Objednat

LCI 02-11

Červenec / srpen 2011

Ve druhém čísle českého vydání LA CUCINA ITALIANA se v naší škole vaření dozvíte jak na telecí ledvinky. Zaměříme se na přípravu syrových pokrmů. Seznámíme vás s mexickou kuchyní a nabídneme 80 neotřelých a profesionálních receptů.

Objednat

LCI 01-11

Květen / červen 2011

V prvním čísle českého vydání LA CUCINA ITALIANA je všechno nové. Chceme, aby tomu tak bylo. Nižší cena časopisu za více stránek než dříve. Nové rubriky, nová témata, nové seriály, nové myšlenky, nové touhy...

Objednat

Speciály LCI

special_těstoviny

Speciál Těstoviny 2011

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - TĚSTOVINY je prvním vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každý Speciál bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat

special_sýry

Speciál Sýry 2012

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - SÝRY je druhým vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každé vydání bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat

special_ryby

Speciál Ryby 2012

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - Ryby je třetím vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každé vydání bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat

special_polévky

Speciál Polévky 2012

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - Polévky je čtvrtým vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každé vydání bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat

special_rizota

Speciál Rýže & Rizota 2013

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - Rýže & Rizota je pátým vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každé vydání bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat

special_rajče

Speciál Rajče, jaká vášeň 2013

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - Rajče, jaká vášeň je šestým vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každé vydání bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat

Hovězí & telecí

Speciál Hovězí & telecí 2013

SPECIÁL LA CUCINA ITALIANA - Hovězí & telecí je sedmým vydáním ediční řady časopisů La Cucina Italiana Speciál. Každé vydání bude obsahovat více než stovku tematicky zaměřených receptů, rad, postupů, školy vaření a dalších informací na daná témata. Tyto speciály budou vycházet tři do roka. Prodejní cena: 149 Kč/ks.

Objednat



Aktuální číslo

číslo 4/2016

128 stran 
79 Kč / 3,99 €

Objednat

Aktuální letní číslo plné svěžích receptů. Léto je tím nejlepším časem pro setkání s přáteli a posezením pod širým nebem. Připravte si s naší rubrikou "Mluvíme o... letních drincích" letní osvěžující koktejly s ovocem, zeleninou, kořením, spolu s destiláty a sirupy dle vašeho gusta. K letnímu pití samozřejmě patří i dobré jídlo a k létu neodmyslitelně patří saláty. A protože všude kolem nás je teď i čerstvé ovoce, připravili jsme pro vás také rubriku "Mluvíme o... čerstvém ovoci". Krásné léto s Cucinou!

LCI SPECIÁL

Úžasné tajné recepty!

Kromě našich lahodných běžných čísel máte možnost objednat si též naši delikatesu – speciální číslo LCI, věnované vždy určitému tématu.

speciál

Klubová karta

Získejte snadno spoustu výhod a skvělých slev u našich partnerů a mnohem víc!

Zjistit více o klubové kartě LCI