Gastronomický časopis vycházející od roku 1929

Česká verze

Pro inzerenty

Ukažte se našim čtenářům!

Časopis La Cucina Italiana je určen všem gurmánům a milovníkům stále nevyčerpatelné a fascinující italské kuchyně. Unikátní recepty pocházejí od nejlepších mistrů svého řemesla přímo ze srdce italské gastronomie – magazínu LA CUCINA ITALIANA. Obsah vydání doplňují odborné rubriky, rozhovory a reportáže o krásách samotné Itálie. Speciální pozornost je věnována našemu čtenáři a obsah vydání je doplněn o rady, zkušenosti a informace o italské kuchyni v českém prostředí. U každého receptu je navíc při dodržení uvedeného postupu garantována 100% úspěšnost přípravy daného pokrmu.

Kontaktujte naše inzertní oddělení: ,  Další kontaktní informace

  • kalendář

    Harmonogram vydání časopisu 2017

    Číslo Vydání Uzávěrka inzerce V distribuci od
    1/2017 leden-únor 18. 1. 2017 30. 1. 2017
    2/2017 březen-duben 3. 3. 2017 17. 3. 2017
    3/2017 květen-červen 15. 5. 2017 23. 5. 2017
    4/2017 červenec-srpen 27. 6. 2017 4. 7. 2017
    5/2017 září-říjen 8. 9. 2017 15. 9. 2017
    6/2017 listopad-prosinec 15. 11. 2017 24. 11. 2017
  • kalendář

    Harmonogram vydání speciálů 2017

    Číslo Název Uzávěrka inzerce V distribuci od
    Speciál 2017 Dezerty & dorty
    5. 9. 2017
    15. 9. - 10. 12. 2017
    Speciál Svatba po Italsku
    5. 12. 2017
    15. 12. 2017 - 15. 3. 2018
  • dokument

    Dokumenty pro inzerenty ke stažení

    Název dokumentuFormát / Velikost
    Media Kit LCI PDF / 7,04 MB Stáhnout
    Media Kit – Speciál Svatba po italsku PDF / 245 kB Stáhnout
    Bianco objednávka / Bianco order DOC / 543 kB Stáhnout

Aktuální číslo

číslo 2/2017

124 stran 
79 Kč / 3,99 €

Objednat

Na rozkvetlém stole nesmějí chybět vejce, čerstvé těstoviny, jehněčí, čokoláda, dobrá káva a vše připravené s elegancí a dotekem lehkosti, stejně tak, jako v naší velikonoční rubrice Mluvíme o harmonii Velikonoc, kde na vás čeká šest velikonočních receptů. Další jarní dávkou do vašeho kuchařského srdce je rubrika Mluvíme o jarním chlebu. Chléb a kynuté tsto jsou již od dávných časů považovány za posvátný pokrm, symbol života. Právě o Velikonocích oslavjí copánky a plněné koláče, klasy a plněné briošky znovuzrození a probouzející se přírodu. Čtyři recepty na toto téma se už těší na to, jak se s nimi skvěle poperete. Tak s chutí do toho a krásné Velikonoce!

LCI SPECIÁL

Úžasné tajné recepty!

Kromě našich lahodných běžných čísel máte možnost objednat si též naši delikatesu – speciální číslo LCI, věnované vždy určitému tématu.

speciál

 

Klubová karta

Získejte snadno spoustu výhod a skvělých slev u našich partnerů a mnohem víc!

Zjistit více o klubové kartě LCI