Gastronomický časopis vycházející od roku 1929

Česká verze

Pro inzerenty

Ukažte se našim čtenářům!

Časopis La Cucina Italiana je určen všem gurmánům a milovníkům stále nevyčerpatelné a fascinující italské kuchyně. Unikátní recepty pocházejí od nejlepších mistrů svého řemesla přímo ze srdce italské gastronomie – magazínu LA CUCINA ITALIANA. Obsah vydání doplňují odborné rubriky, rozhovory a reportáže o krásách samotné Itálie. Speciální pozornost je věnována našemu čtenáři a obsah vydání je doplněn o rady, zkušenosti a informace o italské kuchyni v českém prostředí. U každého receptu je navíc při dodržení uvedeného postupu garantována 100% úspěšnost přípravy daného pokrmu.

Kontaktujte naše inzertní oddělení: ,  Další kontaktní informace

  • kalendář

    Harmonogram vydání časopisu 2017

    Číslo Vydání Uzávěrka inzerce V distribuci od
    1/2017 leden-únor 18. 1. 2017 30. 1. 2017
    2/2017 březen-duben 3. 3. 2017 17. 3. 2017
    3/2017 květen-červen 28. 4. 2017 10. 5. 2017
    4/2017 červenec-srpen 23. 6. 2017 30. 6. 2017
    5/2017 září-říjen 8. 9. 2017 15. 9. 2017
    6/2017 listopad-prosinec 15. 11. 2017 24. 11. 2017
  • kalendář

    Harmonogram vydání speciálů 2017

    Číslo Název Uzávěrka inzerce V distribuci od
    Speciál Velikonoční 3pack
    31. 3. 2017
    7. 4. 2017
    Speciál 2017 Dezerty & dorty
    5. 9. 2017
    15. 9. - 10. 12. 2017
    Speciál Svatba po Italsku
    5. 12. 2017
    15. 12. 2017 - 15. 3. 2018
  • dokument

    Dokumenty pro inzerenty ke stažení

    Název dokumentuFormát / Velikost
    Media Kit LCI PDF / 7,04 MB Stáhnout
    Media Kit – Speciál Svatba po italsku PDF / 245 kB Stáhnout
    Bianco objednávka / Bianco order DOC / 543 kB Stáhnout

Aktuální číslo

číslo 1/2017

136 stran 
79 Kč / 3,99 €

Objednat

První číslo tohoto roku je věnováno nejen jídlu, ale také lásce, neboť 14. únor je dnem, který ji oslavuje. Z oblasti vaření jistě oceníte naše témata Mluvíme o čočce, kde jsme si pro vás připravili povídání o druzích čočky a 7 chutných receptů, ale třeba také naši kuchařskou školu, kde vás naučíme smažit. Kromě receptů, rad a návodů určitě zaujme i rozhovor s naším hostem - mistrem kávy panem Robertem Trevisanem. Roberto vás přesvědčí, že ráno, v poledne, večer, v noci – prostě kdykoliv – neexistuje nic lepšího, než šálek tohoto výtečného nápoje! A samozřejmě v tomto období nesmí chybět na stole zvěřina. V naší šestistránkové rubrice o zvěřině vám prozradíme pět úžasných receptů na srnčí, koroptve či zaječí...

 

LCI SPECIÁL

Úžasné tajné recepty!

Kromě našich lahodných běžných čísel máte možnost objednat si též naši delikatesu – speciální číslo LCI, věnované vždy určitému tématu.

speciál

 

Klubová karta

Získejte snadno spoustu výhod a skvělých slev u našich partnerů a mnohem víc!

Zjistit více o klubové kartě LCI